INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE

 

MIQUEL AVÍCOLA, S.A. és participant a la comunitat d’INNOÀPAT, una comunitat que pretén augmentar la inversió en R+D i Innovació de les empreses catalanes agroalimentàries com a mesura per millorar la seva competitivitat.


MIQUEL AVÍCOLA, S.A. participa en el projecte de recerca, desenvolupament i implementació de nous productes per a la prevenció, noves estratègies vacunals i eines sanitàries per garantir el subministrament de proteïna animal de qualitat, augmentant la rendibilitat, la competitivitat i la seguretat alimentària.


Aquest projecte, creat a partir del Pla d’Actuacions RIS3CAT de la Generalitat de Catalunya, ha estat cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

En el projecte SMARTPROD dins del WP5 – Noves eines sanitàries, programes de gestió i millores a granja, amb els següents objectius:

  • Adoptar de nous sistemes de desinfecció per a garantir la Bioseguretat en les granges, i
  • Innovar en màquines vacunadores per la millora en la seguretat biològica en la vacunació en granges a través d’un seguiment i control del procés d’incubació/ vacunació in ovo
 
INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE
INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE
INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE